Palvelusta saatavat raportit

Ote kiinteistötietojärjestelmästä

Ote kiinteistötietojärjestelmästä voidaan antaa voimassa olevista ja lakanneista kiinteistötietojärjestelmään rekisteröidyistä käyttöoikeusyksiköistä. Käyttöoikeusyksiköitä ovat esimerkiksi yksityistiet, joita hallinnoi tiekunta, maanmittaustoimituksissa perustetut muut tieoikeudet ja rasitteet (esim. sähkölinjat, venevalkamat, autojen pitopaikat) sekä muiden viranomaisten päätösten perusteella rekisteröidyt luonnonsuojelualueet. Tuloste haetaan suoraan Kiinteistötietojärjestelmästä.

HUOM! Kiinteistötietojärjestelmässä on edelleen tekstimuotoisia rasitemerkintöjä, esimerkiksi vanhoista tieoikeuksista. Niiden perusparannus käyttöoikeusyksiköiksi on vielä kesken ja toistaiseksi niistä ei siis saa otetta tulostettua.

Mitä tietoja Ote Kiinteistötietojärjestelmästä -otteesta selviää?

Ote on jaettu osioihin ”Perustiedot”, ”Viranomaispäätökset”, ”Tiekunta” ja ”Käyttöoikeusyksikön osat”. Otsikon ”OTE KIINTEISTÖTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ” jälkeen esitetään päivämäärä, jonka mukaisia otteen tiedot ovat. Seuraavalla rivillä esitetään kohteen tyyppitieto ”Yksityistie” tai ”Käyttöoikeusyksikkö”, käyttöoikeusyksikkötunnus ja mahdollinen nimi. Lisäksi esitetään mahdollinen lakkaamispäivämäärä ja määräaikaisilla kohteilla päättymispäivämäärä.

Lakanneista ja kokonaan päättyneistä esitetään vain perustiedot ja tapauksesta riippuen viranomaispäätökset.

Käyttöoikeusyksikkötunnus löytyy Kiinteistörekisteriotteelta

Kiinteistön Kiinteistörekisteriotteelta kohdasta Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset selviää rasittaako kiinteistöä jokin käyttöoikeus. Jos edellä mainitusta kohdasta löytyy esim. merkintä Tieoikeus, sen perässä on suluissa käyttöoikeusyksikkötunnus esim. (000-2006-K1234) tai (Y1999-12345) ja Oikeutetut -otsikon alla on teksti: Yksityistien tiekunnan osakkaat, voi suluissa olevalla käyttöoikeusyksikkötunnuksella hakea "Yksityistieotetta".

Tulosteen jakelumaksu 1.20 euroa.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 5,10 ja tulosteen jakelumaksu 1.20 euroa

Malliraportti: Tarkempi kuvaus ote kiinteistötietojärjestelmästä tästä

Malliraportti: Katso malliraportti Ote kiinteistötietojärjestelmästä

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio