Palvelusta saatavat raportit

Rasitustiedot

Rasitustiedot-palvelutuotteessa näytetään rekisteriyksikön perustietojen, kuten kiinteistötunnuksen, rekisteröintipäivämäärän ja pinta-alan lisäksi lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin merkityt, voimassaolevat kiinnitykset, hallintarajoitukset ja muut oikeudet. Rasitustiedot voidaan tulostaa voimassa olevasta rekisteriyksiköstä, määräalasta, erillisenä luovutetusta yhteisalueosuudesta tai kirjaamisvelvollisuuden piiriin kuuluvasta erityisestä oikeudesta, jolle on annettu laitostunnus. Lisäksi Rasitustiedot-palvelutuotteella on linkitykset lisäselvitystä varten esim. hallinnanjakosopimuksen osapuolina olevien yritysten yritystietoihin.

Rasitustiedot-palvelutuote soveltuu esim. selvitys- ja esitöihin, joissa tarvitaan tietoja kiinteistöön kohdistuvista kiinnityksistä, kirjatuista erityisistä oikeuksista, lakisääteisistä panttioikeuksista sekä käyttö- tai hallintaoikeuden rajoituksista.

Rasitustiedot-palvelutuote ei vastaa Rasitustodistusta, eikä näin ollen nauti julkista luotettavuutta.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 5,10

Malliraportti: Katso malliraportti Rasitustiedoista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio