Palvelusta saatavat raportit

Rasitustiedot

Rasitustiedot-palvelutuotteessa näytetään rekisteriyksikön perustietojen, kuten kiinteistötunnuksen, rekisteröintipäivämäärän ja pinta-alan lisäksi lainhuuto- ja kiinnitysrekisteriin merkityt, voimassaolevat kiinnitykset, hallintarajoitukset ja muut oikeudet. Rasitustiedot voidaan tulostaa voimassa olevasta rekisteriyksiköstä, määräalasta, erillisenä luovutetusta yhteisalueosuudesta tai kirjaamisvelvollisuuden piiriin kuuluvasta erityisestä oikeudesta, jolle on annettu laitostunnus. Lisäksi Rasitustiedot-palvelutuotteella on linkitykset lisäselvitystä varten esim. hallinnanjakosopimuksen osapuolina olevien yritysten yritystietoihin.

Rasitustiedot-palvelutuote soveltuu esim. selvitys- ja esitöihin, joissa tarvitaan tietoja kiinteistöön kohdistuvista kiinnityksistä, kirjatuista erityisistä oikeuksista, lakisääteisistä panttioikeuksista sekä käyttö- tai hallintaoikeuden rajoituksista.

Rasitustiedot-palvelutuote ei vastaa Rasitustodistusta, eikä näin ollen nauti julkista luotettavuutta.

Lähde: Kiinteistötietojärjestelmä (KTJ), Maanmittauslaitos

Saatavilla: Joka päivä klo 00.15 - 23.15

Hinta: 5,10

Malliraportti: Katso malliraportti Rasitustiedoista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio