Palvelusta saatavat raportit

Riskiluokitus ja maksuhäiriöt

Riskiluokitus ja maksuhäiriöt -raportissa Suomen Asiakastieto Oy:n erilliset yritystietoraportit on yhdistetty kattavaksi kokonaisuudeksi. Yhteenveto sisältää yrityksen perustiedot, maksuhäiriöt, tunnuslukutiivistelmän ja Riskimittarin.

Yrityksen maksuhäiriöt sisältää merkintöjen määrän, ajankohdan, suuruuden ja velkojan tai tietolähteen tiedot. Tunnuslukutiivistelmä kertoo toimialan ja kaikkien yritysten häiriöriskin ja konkurssiriskin. Riskimittari on reaaliaikainen luokitus, joka arvioi yrityksen toimintaan liittyvää luottoriskiä. Se perustuu Suomen Asiakastiedon luottotietokannassa laskentahetkellä oleviin tietoihin, jotka koskevat yritystä, sen vastuuhenkilöitä ja toimialaa. Riskiluokitukseen vaikuttavat eri tekijät kuten: yritystaustat, maksutapa, maksuhäiriöt, maksuvalmius, vastuuhenkilöt, kannattavuus, vakavaraisuus, taustojen muutosalttius sekä toimiala.

Lähde: Suomen Asiakastieto Oy

Saatavilla: 24h

Hinta: 9,75

Malliraportti: Katso malliraportti Riskiluokitus ja maksuhäiriöt -raportista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio