Palvelusta saatavat raportit

Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat

Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat -palvelutuotteesta selvität nopeasti yrityksen vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat sekä heidän roolinsa yrityksessä. Palvelutuotteesta löydät myös linkitykset vastuuhenkilön muihin yrityssidoksiin ja rooleihin, olivatpa ne voimassa olevia tai jo lakanneita. Vastuuhenkilöitä ovat yrityksen kaupparekisteriin ilmoittamat henkilöt. Vastuuhenkilöiden määrä vaihtelee yrityskohtaisesti. Vastuuhenkilöitä ovat mm. hallituksen jäsenet, toimitusjohtaja sekä prokuristit. Vastuuhenkilöistä ilmoitetaan heidän syntymäaika ja kansalaisuus. Palvelutuotteesta selviää myös yrityksen tilintarkastajat.

Huom! Palvelutuotteesta voit linkityksen avulla tarkastaa myös tarkastelemasi yrityksen luottokelpoisuuden sekä tarkastaa onko henkilöllä maksuhäiriömerkintöjä.

Lähde: Kaupparekisteri PRH

Saatavilla: 24h (tiedot päivittyvät kerran päivässä)

Hinta: 0,84 (sisältyy sopimuslisenssiin)

Malliraportti: Katso malliraportti Vastuuhenkilöiden ja nimenkirjoittajien pdf-tulosteesta

Malliraportti: Katso malliraportti Vastuuhenkilöistä ja nimenkirjoittajista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio