Palvelusta saatavat raportit

Yrityksen päättäjät

Yrityksen päättäjät -palvelutuotteelta selvität helposti ne henkilöt, ketkä osallistuvat yrityksen päätöksentekoon. Tietokanta sisältää yli 630 000 päättäjää (11/2017) suomalaisista yrityksistä ja yhteisöistä. Tiedot päättäjien vastuualueista perustuvat tiedontuottajan suorittamaan kattavaan ja systemaattisen puhelinpäivitykseen. Tuotteella kerrotaan päättäjän nimi, vastuualue, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Jokaisen henkilön kohdalla on myös merkintä siitä, milloin tieto on viimeksi tarkistettu.

Huom! Yrityksen päättäjät -palvelutuotteen henkilöt eivät ole välttämättä yrityksen virallisia vastuuhenkilöitä. Kaupparekisteriin ilmoitetut vastuuhenkilöt saat Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittaja -palvelutuotteelta.

Lähde: Päättäjät ja vaikuttajat -tietokanta, Alma Talent Oy

Saatavilla: 24h

Hinta: 2,00 (sisältyy sopimuslisenssiin)

Malliraportti: Katso malliraportti päättäjien pdf-tulosteesta

Malliraportti: Katso malliraportti Yrityksen päättäjistä

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio