Palvelusta saatavat raportit

Yrityksen tosiasialliset edunsaajat

Yrityksen tosiasialliset edunsaajat sisältää yrityksen kaupparekisteriin ilmoittamat tiedot yrityksen tosiasiallisista edunsaajista. Tiedot haetaan reaaliaikaisesti Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämästä kaupparekisteristä. Edunsaajien ilmoittaminen on yrityksen vastuulla.

Edunsaajalla tarkoitetaan rahanpesulaissa henkilöä, joka joko omistaa yrityksen tai muuten käyttää määräysvaltaa siinä. Edunsaajana pidetään henkilöä, joka täyttää vähintään yhden seuraavista edellytyksistä:

  • omistaa yli 25 prosenttia yrityksen osakkeista joko suoraan tai välillisesti toisen yrityksen kautta.
  • on yli 25 prosentin osuus yrityksen äänimäärästä joko suoraan tai välillisesti toisen yrityksen kautta.
  • käyttää muulla perusteella tosiasiallista määräysvaltaa yrityksessä. Muu peruste voi olla esimerkiksi osakassopimus.

Usein yrityksillä on vain yhdenlajisia osakkeita. Silloin osuus osakkeista ja äänimäärästä on aina sama. Jos yrityksellä kuitenkin on erilajisia osakkeita, edunsaajia ovat henkilöt, joilla on äänimäärästä yli 25 prosenttia. Yrityksellä voi olla edunsaajia yksi tai useampi henkilö tai ei yhtäkään. Edunsaaja on aina luonnollinen henkilö.

Tuote vaatii rahanpesulain mukaisen käyttötarkoituksen ja myönnetyn käyttöluvan. Jos tarvitset tietoja mutta tuote ei ole haettavissa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Lähde: Kaupparekisteri (PRH)

Saatavilla: 24h

Hinta: 1,50

Malliraportti: Katso malliraportti Yrityksen edunsaajista (edunsaajia ei ole)

Malliraportti: Katso malliraportti Yrityksen edunsaajista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio