Autamme ammattilaisia menestymään

Autamme ammattilaisia menestymään.

Alma Talent tuottaa asiantuntijatyötä tekeville kirjallisuutta, sisältöpalveluja ja koulutuksia ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen. Tiedon tuottamisesta vastaavat aina oman alansa parhaat asiantuntijat. Palvelemme erityisesti juridiikan, taloushallinnon, esimiestyön ja johtamisen ammattilaisia. Tuotevalikoimamme ytimen muodostavat ammattikirjat sekä sisältöpalvelut Suomen Laki, Verkkokirjahylly, Päivittyvät hakuteokset, Bisneskirjasto ja Sijoituskirjasto.

Ammattikirjallisuus

Kaikki tieto, mitä työssäsi tarvitset.

Olemme Suomen johtava ammattikirjakustantaja. Valikoimamme koostuu omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden teoksista, aiheina kattavasti liiketoiminnan ja juridiikan eri alueet. Kiinnostaako sinua tietty oikeudenala, liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen, taloushallinto, verotus, sijoittaminen, markkinointi, myynti tai esimiestyö? Lue tuorein tieto ja kehity!

Kirjavalikoimamme löytyy verkkokaupastamme Alma Talent Shopista.

570x570_kirjat-pic
570x570_suomenlaki_pic

Suomen Laki

Kaikki laista, digitaalisesti.

Lainsäädäntö aihealueittain jaoteltuna ja toimitettuna, esityöt ja oikeuskäytäntö – yhdellä haulla löydät kattavasta tietokannasta tarvitsemasi tiedon, aina ajantasaisena. Aikakone näyttää säädökset sellaisina kuin ne olivat voimassa valitsemanasi ajankohtana. Voit koota usein tarvitsemasi dokumentit Omaan salkkuusi. Säädös- ja tapausseuranta pitää sinut joka arkipäivä ajan tasalla muutoksista.

Päivittyvät hakuteokset

Aina olennaisin. Aina tuorein. Aina mukanasi.

Päivittyvät hakuteokset -tuoteperheeseen kuuluu yli 40 digitaalista teosta juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Teosten sisällöistä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Teoksia päivitetään jatkuvasti lainsäädännön muutosten mukaan ja kun saadaan uutta oikeuskäytäntöä – voit luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon. Haku löytää etsimäsi tiedon hetkessä. Päivittyvät hakuteokset löydät Verkkokirjahylly-palvelusta.

570x570_fokus_pic
570x570_verkkokirjahylly_pic

Verkkokirjahylly

Lue ammattikirjasi missä vain, milloin vain.

Verkkokirjahylly on ainutlaatuinen tapa omistaa digitaalinen ammattikirjasto, joka on kaikkialla mukanasi. Se on aihealueittain hyllykokonaisuuksiin jaettu ammattikirjojen kokoelma, jota käytät millä tahansa päätelaitteella aina, kun haluat. Hakutoiminto löytää etsimäsi nopeasti. Palvelussa on jo lähes 600 ammattikirjaa ja yli 40 päivittyvää hakuteosta 12 teemahyllyssä. Hylly päivittyy jatkuvasti kirjauutuuksilla niiden ilmestyessä.

Bisneskirjasto

Parhaat bisneskirjat yhdessä palvelussa.

Bisneskirjasto on kattava valikoima parhaita bisneskirjojamme, diginä luettavissasi missä ja milloin vain. Bisneskirjastossa ilmestyy noin kymmenen uutta kirjaa vuodessa - saat uutuudet kirjastoosi heti kirjan painetun version ilmestyessä!

Kirjat käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen kiinnostavimpia teemoja.

570x570_bisneskirjasto

Sijoituskirjasto

Parhaat sijoituskirjat diginä.

Sijoituskirjastossa on monipuolinen valikoima sijoituskirjoja sekä ammattikäyttöön että piensijoittajan tarpeisiin. Alma Talentin kustantamat sijoituspalvelututkintojen osaamisvaatimuksiin sisältyvät kirjat löydät aina Sijoituskirjastosta.

Alma Talent Sijoituskirjasto -tuotekuva
570x570_ajankohtaista_pic

Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto

Oman erikoistumisalasi uutiset, joka arkipäivä.

Asiantuntijamme tuottavat meille päivittäin uutta tietoa. Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ja trendit ovat uutisointimme perusta. Osaava toimituksemme jalostaa tietoa ja toimittaa sen Juridiikan ja talouden uutiset -sivustolle, josta löydät uutiset teemoittain. Saat halutessasi uutiset joka arkipäivä sähköpostiisi tilaamalla Juridiikan ja talouden uutiskirjeen, johon nostamme tuoreimman uutistarjonnan. Valitset itse teemat, joita haluat seurata.

615x270_valitokalenteri

Suomen valtiokalenteri

Suomen valtiokalenteri sisältää hyödylliset perustiedot noin 40 000 viranomaisesta ja virkamiehestä ja tarjoaa kattavan ja ajantasaisen kuvan valtionhallinnosta – digitaalisesti.

615x270_lakimiesmatrikkeli

Lakimiesmatrikkeli

Lakimiestietokanta digitaalisesti. Sähköinen lakimiesmatrikkeli sisältää perustiedot yli 19 000 ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon suorittaneesta lakimiehestä.

Sammio