Suurimmat asianajotoimistot 2010-2019

Talouselämä selvitti vuonna 2019 13. kertaa suurimmat liikejuridiikkaa tekevät asianajotoimistot perustuen vuoden 2018 tilinpäätöstietoihin. Selvitys kuvaa 30 suurimman suomalaisen asianajotoimiston kokoa ja tulosta suhteessa toisiinsa.

Varsinkin suurten toimistojen liikevaihdosta merkittävä osa syntyy toimiston ulkomaisissa yksiköissä. Tästä syystä toimistojen kokoero on suurempi kuin jos vertailisimme niiden toimintaa vain Suomen markkinoilla.

Selvityksen excel-tiedosto sisältää:

Kymmenen vuoden taulukot, joista käy ilmi yritysten liikevaihdot, -tulokset ja niiden muutokset. Taulukkoon on kerätty myös osakkaiden ja lakimiesten määrät ja suhteutettu ne liikevaihtoon ja -tulokseen. Vuosilta 2014-2019 selvitys sisältää myös naisosakkaiden ja -lakimiesten osuudet.

Talouselämä pyytää toimistoja muun muassa nimeämään kolme merkittävintä toimeksiantoaan vuoden sisällä. Nämä löytyvät selvitysten artikkeleista, jotka sisältyvät pakettiin. Kaikki eivät kuitenkaan nimeä asiakkaitaan ja tapauksiaan, jolloin niitä ei ole mainittu suurten tapausten listauksessa.

Tilaa Talouselämä suurimmat asianajotoimistot 2010-2019

Taloustieto pohjautuu Alma Talentin analysoimiin tilinpäätöstietoihin. Tilinpäätöksistä on oikaistu kertaluonteisia tuotto- ja kulueriä Yritystutkimus ry:n suositusten mukaan.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä:

Tivi 250 -lista

Tivi 250 -lista

Liikevaihdoltaan Suomen 250 suurinta ict-alan yritystä ja niiden keskeiset tunnusluvut Excel-tiedostona.

Tutustu Tivi 250-listaan

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Tehosta B2B-myyntiä ja markkinointia ajantasaisilla yritys- ja päättäjätiedoilla. 

Tutustu Kohderyhmähakuun

Yrityspoiminta

Yrityspoiminta

Räätälöity poiminta tarjoaa ratkaisun asiakkaan monipuoliseen tiedontarpeeseen.

Tutustu yrityspoimintaan

Sammio